In activitatea pe care Robosto Logistik o desfasoara in domeniile: SSM, SU, RSVTI, MEDIU si RU, Verificari periodice tehnico legale ale stingatoarelor de incendiu si hidrantilor, Verificari electrice ale prizelor de impamantare si emiterea de certificate PRAM, primordiala este satisfactia clientilor, obtinuta prin prisma calitatii produselor si serviciilor oferite.

Robosto Logistik ofera servicii integrate de calitate realizate cu personal calificat. Seriozitatea si calitatea serviciilor noastre au determinat o crestere continua a portofolilului de clienti, care a contribuit la evolutia rapida a companiei.

Suntem o companie matura, capabila sa satisfaca si cele mai exigente cerinte, mizand pe experienta, calitate si responsabilitate.

Clientii care au ales ca partener compania noastra reprezinta cartea noastra de vizita, acestia fiind din toate domeniile de activitate private si de stat, societati multinationale, intreprinderi mici si mijlocii.

Compania noastra deserveste beneficiari pe intreaga arie de acoperire a tarii, beneficiari ce desfasoara activitati in domenii diverse: institutii din sistemul financiar-bancar, sistemul sanitar, industria alimentara, industria hoteliera, de transport si curierat, auto, productie, constructii, institutii ale administratiei locale si judetene, scoli, gradinite, etc.

Pe aceasta cale, dorim sa ne asiguram clientii si partenerii nostri de intreaga consideratie pe care le-o purtam, fiind convinsi ca impreuna vom reusi sa ne atingem criteriile de calitate si performanta pe termen scurt si lung pe care ni le-am propus.